Оповещения от Киноафиши
Скоро в прокате "Hui Buh und das Hexenschloss" 1
Напомним вам о выходе в прокат любимых премьер и главных новостях прямо в браузере!
Menu
Ваши билеты в личном кабинете
Sergey Batalov

Sergey Batalov

Date of Birth
April 19, 1957
Age
65 years old
Zodiac sign
Aries
Occupation
Actor

Biography of Sergey Batalov

Sergey Batalov - Soviet and Russian film and theater actor. He was born April 19, 1957 in Irbit, Russia.
Best known for his work on films such as Small Demon (1995), Composition for Victory Day (1998), Kolia Rolling in the Fields (2005) and The Brothers Karamazov (2009) TV series.

Filmography

Genre
Year
1993
Drama 2023, Russia
Казанова в России
Казанова в России
Drama, Adventure, Detective 2022, Russia
Саня, газуй!
Саня, газуй!
Comedy 2021, Russia
Старые шишки 6.1
Старые шишки
Comedy 2021, Russia
Sky Team 5.8
Sky Team
Drama, Sport 2020, Russia / Belarus
Большой артист
Большой артист
Romantic 2019, Russia
Команда Б
Команда Б
Comedy 2018, Russia
Старушки в бегах
Старушки в бегах
Drama, Comedy 2018, Russia
Стройбатя
Стройбатя
Comedy, War 2010, Russia
Ночь длиною в жизнь
Ночь длиною в жизнь
Drama, War 2010, Russia
07 меняет курс 6.8
07 меняет курс
War, Action 2007, Russia
Zhizn vrasplokh 5.5
Zhizn vrasplokh
Comedy, Romantic 2007, Russia
Vanechka 6.5
Vanechka Vanechka
Romantic 2007, Russia
Vnezemnoy 7.1
Vnezemnoy Vnezemnoy
Drama, Sci-Fi 2007, Russia / Ukraine
Коля - перекати поле 5.6
Коля - перекати поле
Romantic, Comedy 2005, Russia
Golova klassika 5.5
Golova klassika Golova klassika
Comedy, Crime 2005, Russia
Рысак 5.4
Рысак
Drama 2005, Russia
Related video
Приложение киноафиши