Оповещения от Киноафиши
Скоро в прокате "Gangnam Zombie" 1
Напомним вам о выходе в прокат любимых премьер и главных новостях прямо в браузере!
Menüü
Ваши билеты в личном кабинете
Jennifer Ehle Jennifer Ehle

Jennifer Ehle

Jennifer Ehle

Sünniaeg
29. detsember 1969
Vanus
53-aastane
Sodiaagimärk
Kaljukits
Elukutse
Näitlejanna
Pikkus
170 cm

Populaarsed filmid

Pride And Prejudice
8.866667
Uhkus ja au
Uhkus ja au (2008)
8.090909

Filmograafia

Žanr
Aastal
1923
1923
Draama, Vestern 2022, Ameerika Ühendriigid
The Comey Rule
The Comey Rule
Draama, Ajalugu 2020, Ameerika Ühendriigid
Vox Lux 6.1
Vox Lux Vox Lux
Muusikal, Draama 2019, Ameerika Ühendriigid
The Wolf Hour 4.9
The Wolf Hour The Wolf Hour
Põnevik, Draama, Detektiiv 2019, Ameerika Ühendriigid
Run This Town 4.4
Run This Town Run This Town
Draama 2019, Kanada
Püha Maud 6.8
Püha Maud Saint Maud
Draama, Õudus, Müsteerium 2019, Suurbritannia
Geenius ja hullumeelne 8.1
Geenius ja hullumeelne The Professor and the Madman
Draama, Detektiiv, Biograafia 2018, Iirimaa
Monster 5.4
Monster Monster
Draama 2018, Ameerika Ühendriigid
I Kill Giants 7.7
I Kill Giants I Kill Giants
Fantaasia, Draama 2017, Ameerika Ühendriigid
A Quiet Passion 6.6
A Quiet Passion A Quiet Passion
Draama, Biograafia 2016, Suurbritannia / Belgia
Little Men 6.7
Little Men Little Men
Draama, Kogupere 2016, Kreeka / Ameerika Ühendriigid
Viiskümmend halli varjundit 4.2
Viiskümmend halli varjundit Fifty Shades of Grey
Draama, Romantika 2015, Ameerika Ühendriigid
RoboCop 6.9
RoboCop RoboCop
Ulme, Märul, Krimi 2014, Ameerika Ühendriigid
Black or White 6.6
Black or White Black or White
Draama 2014, Ameerika Ühendriigid
The Forger 5.8
The Forger The Forger
Krimi, Põnevik, Draama 2014, Ameerika Ühendriigid
00.30 6.2
00.30 Zero Dark Thirty
Põnevik 2012, Ameerika Ühendriigid
Nakkus 6.7
Nakkus Contagion
Ulme, Põnevik 2011, Ameerika Ühendriigid
Märtsi iidid 8
Märtsi iidid The Ides of March
Draama 2011, Ameerika Ühendriigid
Saatuse büroo 7.9
Saatuse büroo The Adjustment Bureau
Ulme, Romantika 2010, Ameerika Ühendriigid
Kuninga kõne 8
Kuninga kõne The King's Speech
Draama, Ajalugu 2010, Suurbritannia / Austraalia
Kõige vägevam 6.1
Kõige vägevam The Greatest
Romantika, Draama 2009, Ameerika Ühendriigid
Uhkus ja au 8.1
Uhkus ja au Pride and glory
Krimi, Draama 2008, Ameerika Ühendriigid
Kirg minevikust 6.3
Kirg minevikust Possession
Romantika, Draama, Müsteerium 2002, Ameerika Ühendriigid / Suurbritannia
Related video
Приложение киноафиши